Will.i.am, ranit in timpul filmarilor pentru clipul „T.H.E (The Hardest Ever)”

Apropo.ro / 26.10.2011, 17:49
Will.i.am, ranit in timpul filmarilor pentru clipul
Will.i.am, unul dintre membrii trupei The Black Eyed Peas, si-a anuntat faniii pe Twitter ca s-a accidentat destul de grav in timpul filmarilor pentru videoclipul piesei "T.H.E (The Hardest Ever)".

Will.i.am le-a promis fanilor sai ca va posta pe internet o noua piesa, numita „Great Times”, insa a fost nevoit sa amane acest demers dupa ce s-a accidentat in timpul filmarilor pentru videoclipul piesei „T.H.E (The Hardest Ever)”. El nu a precizat, insa, despre ce fel de accident este vorba.

Will.i.am a scris pe Twitter: „Imi pare rau… m-am ranit destul de grav in timp ce filmam pentru T.H.E (The Hardest Ever) si nu am reusit sa postez noua melodie, asa cum am promis”.

Cantaretul a decis sa uploadeze piesa „Great Times” dupa ce o versiune neautorizata a acesteia a aparut pe internet.

Trupa The Black Eyed Peas

Dupa acest episod neplacut, el a tinut sa precize, tot pe Twitter, ca varianta piesei care a aparut online nu este cea oficiala, adaugand ca uraste „scurgerile” de pe internet si ca este furios pe cel care a decis in locul sau ca melodia sa fie facuta publica.

Will.i.am ar putea face parte, in curand, din echipa juriului emisiunii The Voice UK. Show-ul de succes are si o varianta autohtona, intitulata „Vocea Romanei”, care a debutat la ProTV pe 26 septembrie.