Wilmark a spus adio burlaciei

Apropo.ro / 19.06.2008, 12:15
Wilmark, membru al juriului "Dansez pentru tine" si-a pus pirostriile saptamana trecuta, pe 14 iunie, la Catedrala Sf. Iosif din Capitala.

Wilmark, realizatorul emisiunii "Latino Party" si membru al juriului "Dansez pentru tine" si-a pus pirostriile saptamana trecuta, pe 14 iunie, la Catedrala Sf. Iosif din Capitala.

Wilmark i-a jurat credinta vesnica iubitei sale Ioana. Aceasta a fost ceruta in casatorie prima data in Columbia in mod traditional cu trompetisti, solist, mai bine zis cu mariachi. Se spune ca daca iubita aprinde lumina si apare la geam este de acord sa se casatoreasca. Dupa putine momente de tensiune pentru Wilmark, Ioana a aparut la geam invintandu-i pe toti in casa.

Acum a sosit si momentul nuntii la Bucuresti, dar cu influente din traditia originii columbianului. Familia si prietenii le-au fost alaturi, inclusiv copilul acestora, un frumos baietel pe numele sau Loukas. In aceeasi saptamana, Wilmark si Ioana au avut si botezul copilului si nunta.

ioana, loukas si willmark

La petrecerea de dupa cununia religioasa, Ioana a fost rapita dupa un plan bine pus la punct chiar de dansatorii lui Wilmark. In schimbul eliberarii miresei au cerut multa, multa bautura.

Printre invitati s-au aflat Catalin Maruta, Roxana Ciuhulescu, Leonard Doroftei, diplomati, oameni de afaceri, familia lui Willmark sosita din Columbia special pentru eveniment. Atmosfera a fost intretinuta de o trupa de mariachi "Freddy Camacho el Mariachi" si un taraf de lautari dar si de Marcel Pavel.

Din pacate, mirii nu vor merge foarte curand in luna de miere. Deocamdata si-au luat cateva zile libere pe care le vor petrece cu familia la Bran. Abia in luna ianuarie planuiesc o escapada pana in Columbia, unde va urma, desigur, inca o petrecere de vis. Wilmark a cunoscut-o pe sotia lui in 2002, la scoala de dans pe care o conduce. Ioana s-a inscris la cursuri si… restul e poveste. O poveste de vis, in pasi de dans!

Citeste si:

Mihai Petre si Elwira Duda, nunta ca in povesti la Palat