WINTER GAMES

Apropo.ro / 04.04.2006, 14:23
WINTER GAMES
Sportul de iarna revine! Cistiga medalia de aur cu acest simulator al celor mai palpitante probe de ski! Poti juca singur sau cu impotriva unui prieten in cele patru probe. Micro Pool este o simulare a unui joc de biliard cu


Sportul de iarna revine! Cistiga medalia de aur cu acest simulator al celor mai palpitante probe de ski! Poti juca singur sau cu impotriva unui prieten in cele patru probe.
Micro Pool este o simulare a unui joc de biliard cu 15 bile. Nimic nu e la voia intamplarii in acest joc, dar jucatorul trebuie sa fie talentat ca sa castige si sa-si potriveasca loviturile. Este usor de jucat si e foarte distractiv. Poti alege intre 4 mese diferite, crescand astfel frumusetea jocului. Regulile jocului:cu tasta 7 alegi puterea loviturii. Prima bila care intra decide felul bilelor cu care joci.
Simte atmosfera golfului acum in mobilul tau. Termina gaura din cat mai putine incercari. Provoaca-ti prietenii!
Adversarii tai sint foarte buni si foarte realisti. Vei avea nevoie de ceva timp pentru a invinge. Animatia este excelenta, fara sa reamintim de sunet. Acest joc aduce tenisul la un nivel neatins pina acum. Tennis Champion, trebuie sa te implici mai mult ca sa invingi!
Se zice ca omul a inventat bowling-ul. Nu e adevarat. In timpurile preistorice cand dinozaurii stapaneau lumea, acestia se duceau adesea la bowling. Datorita generozitatii lor noi avem si astazi acest joc! Jucatorii talentati pot gasi unghiul potrivit, directia si efectul bilei astfel incat sa doboare toate piesele.
Vopseste-ti fata in culorile echipei tale si ia-ti pop-corn-ul pentru pauza inainte sa incepi jocul asta. Mai ai 2 minute de prelungiri si ai 4-0. Dupa cateva faze poti spune ca ai castigat meciul. Primesti pase, te strecori pe extrema, auzi strigatele din tribune in timp ce driblezi si fentezi cu o agilitate superba. Multimea striga si canta ca sa te incurajeze sut si… goooll !! Ce gol superb !! Jocul asta are propria lui divize si se joaca pana la extrem. Nici un microbist nu-i va putea resista !
‘Tactics soccerÂ’ este un joc de strategie clasic, care se joca in reprize, amintind de jocurile pentru console. Fiecare echipa are jucatori unici, cu un ‘lookÂ’ specific si anumite trasaturi fizice. Jocul are o grafica detaliata si viu colorata, in stilul manga. Trebuie sa fii un bun antrenor si sa-ti conduci echipa la victorie.
Acum ai UEFA in telefonul tau.

‘Real soccerÂ’ este un nou joc de fotbal, cu grafica dinamica si cateva nivele de dificultate ce le permite sa joace atat incepatorilor cat si celor experimentati.

Inainte de a descarca jocurile verifica instructiunile
si daca telefonul tau este compatibil