Woody Allen înțelege abandonul lui Kate Winslet

Apropo.ro / 02.07.2004, 16:53
Woody Allen înțelege abandonul lui Kate Winslet
Regizorul Woody Allen a spus ca o înțelege foarte bine pe Kate Winslet, care a renunțat sa mai apara în filmul acestuia cu doar trei saptamîni înainte de începerea filmarilor, informeaza site-ul Ananova. The Daily Mail precizeaza ca Winslet a fost foarte criticata de

Regizorul Woody Allen a spus ca o înțelege foarte bine pe Kate Winslet, care a renunțat sa mai apara în filmul acestuia cu doar trei saptamîni înainte de începerea filmarilor, informeaza site-ul Ananova.

The Daily Mail precizeaza ca Winslet a fost foarte criticata de ceilalți oameni care sînt implicați în realizarea acestui film, pentru abandonarea proiectului.

Winslet i-a scris o scrisoare lui Allen cerîndu-i scuze pentru decizia pe care a luat-o. Ea va fi înlocuita de Scarlett Johansson, în filmul al carui nume este deocamdata cunoscut doar ca „Proiectul de vara a lui Woody Allen”.

Allen i-a raspuns actriței din „Titanic” tot printr-o scrisoare spunîndu-i ca îi ramîne un fan devotat și ca spera ca vor lucra împreuna în viitor.

Winslet a renunțat la filmul lui Allen deoarece programul nu i-ar fi permis sa fie alaturi de familia și de cei doi copii ai sai Mia și Joe.

Potrivit The Daily Mail, Allen i-a scris lui Kate: „Te rog sa nu pierzi nopțile gîndindu-te la asta. Viața e plina de probleme adevarate; aceasta e doar una de showbiz”.

Mediafax

Tags: