Woody Allen se pregăteşte de televiziune! Va face un serial pentru Amazon Studios

Apropo.ro / 13.01.2015, 17:42
Woody Allen se pregăteşte de televiziune! Va face un serial pentru Amazon Studios
Euforia premiilor Golden Globes abia se mai face simţită în Statele Unite, şi asta pentru că producătorii din industria filmului şi a televiziunii aleargă după următorul proiect care le va aduce faimă, bani şi premii. Un astfel de pariu s-a făcut zilele trecute când mai marii de la Amazon Studios au încheiat o înţelegere cu faimosul Woody Allen pentru scrierea şi producerea unui serial.
Nou serial, care poartă pentru moment numele de „Untitled Woody Allen Project”, a primit deja comanda pentru un sezon întreg, nemaifiind obligat să treacă prin alte aprobări, lucru firesc, dacă ne gândim la numele şi prestigiul regizorului american. Roy Price,  vice-preşedintele Amazon Studios, şi-a manifestat bucuria la gândul că vor colabora cu Woody Allen pentru următorul proiect. „E un vizionar şi e o onoare pentru noi să lucrăm cu el la primul lui serial de televiziune”.
 
Contactat de cei de la Variety, Woody Allen a avut un raspun genial pentru entuziasmul vice-preşedintelui spunând: „Habar n-am cum am ajuns să bat palma. N-am nicio idee de serial şi nici de unde s-o apuc. Bănuiala mea e că Roy Price o să regrete înţelegerea”. 
 
Până la această oră, nu se mai cunoaşte niciun alt detaliu legat de proiect. Pentru Amazon Studios, proiectul este o mare reuşită, a două după câştigarea premiului Golden Globe pentru „Transparent”, şi este cu atât mai meritoriu cu cât este abia al treilea an în care produc formate de ficţiune.