Woody Harrelson a devenit tata pentru a treia oara

Apropo.ro / 06.06.2006, 19:05
Woody Harrelson a devenit tata pentru a treia oara
Actorul Woody Harrelson și soția sa, Laura Louie, au sarbatorit venirea pe lume a unei fetițe, cel de-al treilea copil al cuplului, informeaza ediția electronica a revistei People. Woody Harrelson, în vârsta de 44 de ani, și soția sa, Laura Louie, în vârsta de

Actorul Woody Harrelson și soția sa, Laura Louie, au sarbatorit venirea pe lume a unei fetițe, cel de-al treilea copil al cuplului, informeaza ediția electronica a revistei People.

Woody Harrelson, în vârsta de 44 de ani, și soția sa, Laura Louie, în vârsta de 41 de ani, mai au doua fete, Denni Montana, în vârsta de 13 ani, și Zoe Giordano, de 9 ani. Cuplul locuiește în Hawai, pe insula Mau.

„În aceasta lume nebuna în care traim, facem tot ce putem pentru a echilibra energiile. Suntem mândri sa anunțam ca trilogia noastra de zeițe a devenit completa odata cu nașterea celei de-a treia fiice a noastre, Makani Ravello”, a confirmat cuplul.

Harrelson a fost o vedeta mai ales în anii Â’90, la categoria eroi nonconformiști și, mai presus de toate, violenți. Actorul a devenit celebru jucând acest gen de roluri în filme precum „Albii nu pot sa sara”, „Nascuți asasini” sau „Scandalul Larry Flynt”.

(Redactor: Ana Obretin; [email protected])

Mediafax