Wow! Imagini din dressing-ul impresionant al Deliei. Sute de obiecte vestimentare aduse din toate colţurile lumii

De: Cristiana Trifu / 15.12.2017, 10:38
Wow! Imagini din dressing-ul impresionant al Deliei.  Sute de obiecte vestimentare aduse din toate colţurile lumii
Concurenţii ”X Factor” întră, în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, în prima gală din cel de-al şaptelea sezon, motiv pentru care antrenorii încearcă să îşi încurajeze discopolii. Delia le-a invitat pe Teodora Sava şi Alina Mocanu în garderoba sa şi s-au distrat ca între fete, probând haine. Telespectatorii vor putea alege marele câştigător pe data de 22 decembrie, de la ora 20:00 la Antena 1.

”Este enorm! E mai mare decât living-ul din casa X Factor”, au exclamat fetele când au intrat în dressing-ul Deliei. Cunoscută pentru pasiunea sa pentru haine şi accesorii, jurata ”X Factor” a depozitat cu grijă pe rafturi de dimensiuni impresionante sute de obiecte vestimentare aduse din toate colţurile lumii.

Când s-au văzut printre rafturi, întocmai ca într-un mare magazin, Alina şi Teodora s-au pus pe probat peruci, pălării, ochelari şi orice le-a atras atenţia. ”A fost minunat, am băut ceai, am cântat şi ne-am distrat”, a povestit Teodora, care crede că această experienţă a apropiat-o şi mai mult de mentorul său.

Emoţiile sporesc din această seară, când concurenţii intră în prima gală ”X Factor” din acest sezon. În această seară, de la ora 20.00, dar şi duminică, pe 17 decembrie, tot de la ora 20:00, viitorul lor în concurs depinde de votul telespectatorilor. Pe 22 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, la marea finală, tot aceştia vor fi cei care vor alege câştigătorul celui de-al şaptelea sezon ”X Factor”.