Andreea Antonescu, microfon pe scena si catuse in pat! (Video)

Apropo.ro / 06.10.2008, 14:45
Andreea Antonescu, microfon pe scena si catuse in pat! (Video)
Mai nou, orice diva din Romania care se respecta are in palmares o caseta sexy, acesta fiind si cazul Andreei Antonescu!

Mai nou, orice diva din showbiz-ul romanesc care se respecta are in palmares o caseta sexy. Acum in centrul atentiei este Andreea Antonescu, fosta membra Andre.

Ca doar nu degeaba canta ea, echipata cu un sutien mult prea mic, ca "nu mai e o fata cuminte".

In caseta, care "pe cai nestiute" a ajuns la cei de la Cancan, AndreEa joaca rolul fetei rele si isi leaga fostul iubit de pat, cu catuse.

Artista sustine ca a fost filmata fara stirea ei de fostul iubit, Claus, cu care a avut o relatie de 6 luni pe cand facea parte din trupa Andre.

"Nu pot sa uit un lucru, cum nu pot sa uit nimic din ce am facut o singura data, si anume momentul in care am vazut catusele si nu intelegeam ce se intampla. Mi-a zis sa-l leg! Am privit totul ca pe un joc, nu ca pe o fantezie perversa! Nu obisnuiesc sa ma filmez cu iubitul meu. Mi se pare, insa, scarbos ca a facut-o el!", a declarat cantareata pentru Cancan.

Asa sa fie? Nu pare prea derutata in filmulet!

Contactat de cei de la Cancan, Claus a declarat ca nu vrea sa comenteze nimic legat de trecutul sau, semn ca doreste sa-si puna la adapost casnicia.

Cand vezi ca presa nu mai vorbeste despre tine si ca s-a cam asternut praful pe celebritatea ta, e bine sa ai la indemana ceva care sa te scoata din impas, pentu ca "talentul" nu iti garanteaza succesul.

Si cum la moda sunt filmuletele fara perdea, de ce nu s-ar gasi cate unul si cu vedetele noastre, asa din intamplare, exact atunci cand credeai ca au disparut din peisaj?

Click aici pentru Video (cancan.ro)!

Fotografii si informatii despre Andreea Antonescu pe showbiz.ro!

Â