Cand doi fosti iubiti se cearta, tu poti sa castigi 500 de euro!

Apropo.ro / 06.10.2008, 12:57
Cand doi fosti iubiti se cearta, tu poti sa castigi 500 de euro!
Un tip isi cauta fosta iubita pe Internet si ofera 500 de euro pentru informatii despre ea postate pe "care-te-uraste"!

Un romanas razbunator isi cauta fosta iubita pe Internet si ofera o recompensa de 500 de euro pentru orice informatie despre ea. Omul si-a facut un blog intitulat previzibil “care-te-uraste", doar ca sa posteze mizerii, amenintari si promisiuni cu “dezmembrarea” fostei iubite. Se pare ca tanara l-a parasit fara “preaviz”, furandu-i tot din casa, dupa doi ani de convietuire idilica, iar acum tipul vrea sa o gaseasca cu ajutorul vostru pentru a-i aplica o corectie!

Ca femeie, m-ar ingrozi gandul ca orice nebun isi poate face blog, poate sa scrie vrute si nevrute despre mine, sa posteze date intime si fotografii, doar pentru ca intr-o zi ne-am despartit.

“Care-te-uraste” e un tip periculos pentru ca este inteligent! Dar daca il citesti, incepi sa intelegi de ce biata fata l-a parasit “pe sestache” si si-a schimbat numar de telefon, adresa, tot.

Nu exista post pe blog care sa nu faca referire la Anca lui: “instigare la polutie”, “una scurta cu anca – preturi”, “rupe-i gura”, “doar ura”, “legea privind legislatia armelor si minutiilor” sunt doar o parte din fabulatiile lui “care-te-uraste”’.

Dar ce se va intampla, daca o gaseste pe Anca? Tu, daca ai stii unde este fata, i-ai spune pentru 500 de euro ? Care este pretul ei si care este pretul tau?

Mihai, daca nu ne urasti si pe noi, vrem sa iti oferim o poveste cu happy-end, spune-ne ce te doare si poate gasim o rezolvare!

P.S. Doamnelor, nu credeti ca e timpul sa va faceti si voi un blog impotriva fiecarui “looser” cu care ati iesit? Alte fete au deja un aliat in acest sens, in “persoana” site-ului www.dontdatehimgirl.com!

Vezi Bancul Topless al Zilei, numai pe Showbiz.ro

Blogul care-te-uraste