Cel mai gras copil din lume. 146 kg la doar 9 ani! (Poze)

Apropo.ro / 20.07.2009, 13:12
Mananca inghetata, vrea sa ia aurul olimpic si este vedeta in Nalchik, cu cele 146 de kilograme pe care le are la 9 ani

Regim alimentar nesanatos, dereglare hormonala sau pur si simplu un caz aparte?

Cand ai 146 de kilograme desi ai abia 9 ani, atunci cu siguranta esti in centrul atentiei. Cel putin in cea a presei, iar asta a descoperit pe propria piele un baietel din Rusia, Dzhambik Khatokhov.

Mananca orice, cu o pofta de nedescris, si viseaza sa castige, candva, aurul olimpic pentru Rusia, la lupte greco-romane.

Stie ca dimensiunile sale sunt incredibile dar incearca sa aiba o copilarie obisnuita, jucandu-se cu alti copii de seama lui (nu la fel de "dezvoltati"), inotand in piscina sau citind.

La piscina, cu unul dintre fratii sai

Mama sa, in varsta de 42 de ani nu e alarmata de proportiile luate de Dzhambik: "E doar in crestere, e normal ce i se intampla".

Dzhambik a devenit o vedeta locala in Nalchik, orasul sau natal, unde localnicii, dar si putinii turisti care il intalnesc ii ofera dulciuri si bauturi carbogazoase.

Pustiul spune ca nu vrea neaparat sa slabeasca, insa medicii atrag atentia ca familia sa trebuie sa ia urgent masuri, altfel viata baiatului este in pericol.

Masurand acum 1,55 m, Dzhambik a castigat zeci de kilograme in greutate in ultimii trei ani mancand terci si inghetata.

La nastere el a avut in jur de 3 kilograme, insa in timp a luat proportii uriase, facand din el un subiect pentru presa, cazul sau fiind semnalat de englezii de la The Sun.

Dzhambik, un Goliat pe langa colegii sai de antrenament