Certificatul de deces al lui Michael Jackson e online!

De: Dragos Tanase / 08.07.2009, 15:45
Certificatul de deces al lui Michael Jackson e online!
Tmz.com, site dedicat personalitatilor, a obtinut o copie a Certificatului de deces al lui Michael Jackson!

Tmz.com, site-ul dedicat personalitatilor – care a transmis printre primii si vestea mortii "Regelui pop", a obtinut o copie a Certificatului de deces al lui Michael Jackson (50 de ani).

Se observa unele informatii, dar nimic concret despre locul unde isi va dormi somnul de veci starul american.

In dreptul rubricii in care trebuia completata cauza mortii a fost scris "amanata",  iar Cimitirul Forest Lawn in care se credea ca va fi ingropat, nu apare decat la rubrica "antreprenor pompe funebre" pentru ca trupul a fost imbalsamat si gazduit acolo.

Exista zvonul ca Michael a fost deja incinerat, iar cenusa lui aruncata peste domeniul Neverland, in timp ce sicriul aurit de la ceremonia de ieri sa fi fost gol.

In acelasi certificat de deces, la rubrica "ocupatia defunctului" scrie "muzician", "entertainment" – ca domeniu de activitate, iar la "numarul anilor de activitate" se mentioneaza clar cifra 45, stiindu-se faptul ca Michael Jackson a urcat pe scena de la varsta de 5 ani.

"Regele muzicii pop" si-a dorit foarte mult sa fie deosebit de familia sa, facand operatii in acest sens, dar cei care au completat actul oficial n-au tinut cont de pielea alba a acestuia, trecand la rubrica "rasa"… culoarea neagra!

Ca domiciliu, a fost specificata casa parinteasca din Encino si nu vila sa din Holmby Hills/Los Angeles/California sau ferma Neverland, iar persoana care a ajutat la intocmirea certificatului este La Toya, una dintre surorile acestuia.

Certificatul de deces al lui Michael Jackson