Claudia Cream este din nou acuzata de plagiat (Video)

Apropo.ro / 14.07.2009, 16:50
Claudia Cream este din nou acuzata de plagiat (Video)
Cream este implicata intr-un nou scandal, dupa ce s-a descoperit ca piesa "Just a little bit" este copiata.

Claudia Pavel alias Cream este implicata intr-un nou scandal de plagiat, dupa ce in luna aprilie a acestui an ea a fost suspectata ca a copiat piesa "Candy" dupa melodia "Step Up", interpretata de Darin feat. 50 Cent.

Atunci, producatorul Andrei Filip a infirmat ipoteza plagiatului, sustinand ca "intamplator, administra pe teritoriul Romaniei compozitiile la ambele piese".

De aceasta data, fanii au descoperit ca noua piesa a lui Cream, "Just a little bit", este copiata dupa alte doua melodii straine.

Una dintre aceste melodii apartine unei cantarete de origine turca, Sibel Tuzun, si se numeste „Ac Telefonu”, iar cealalta dateaza din anul 1995, este interpretata de 20 Fingers feat. Roula si se numeste "Lick".

Cream se apara si de aceasta data prin intermediul producatorului Andrei Filip, care, contactat telefonic, a infirmat ca noua piesa a artistei ar fi plagiat, pentru ca a fost produsa in urma cu doi ani, de Marcus Brosch, Inessa Alessandrova si Fatman Scoop.

Ulterior, echipa turcoaicei Sibel Tuzun ar fi cerut permisiunea celor care se ocupa de promovarea lui Cream pentru a realiza propria versiune a piesei "Just a little bit", contra unei sume de bani.

Cream – "Candy" vs. Darin feat. 50 Cent – "Step Up" 

Claudia Cream – Candy de pe tare.ro

 

Darin feat. 50 Cent – Step Up de pe tare.ro

 

Cream – "Just a little bit" vs. Sibel Tuzun – „Ac Telefonu vs. 20 Fingers feat. Roula – "Lick"

Cream feat FATMAN SCOOP – Just a Little Bit de pe tare.ro

 

Cream acuzata de plagiat de pe tare.ro

 

Roula – Lick it de pe tare.ro

Â