Descopera Africa de Sud cu www.descopera.ro!

Apropo.ro / 26.05.2008, 17:18
Descopera Africa de Sud cu www.descopera.ro!
Sub sloganul "Descopera! E lumea ta!", site-ul Descopera.ro isi provoaca utilizatorii la un concurs de cultura generala, intre 19 mai-13 iunie.

Sub sloganul “Descopera! E lumea ta!”, site-ul Descopera.ro isi provoaca utilizatorii sa ia parte, in perioada 19 mai – 13 iunie 2008, la un concurs de cultura generala la finalul caruia ofera ca premiu o excursie pentru 2 persoane in Africa de Sud.

Toti utilizatorii care doresc sa isi testeze cunostintele sau sunt dornici de excursii exotice si inedite, sunt invitati sa participe la maratonul de cultura generala: “Descopera Africa”.

Campania propune un format inedit iubitorilor de concursuri, inlocuind colectionarea de simboluri si raspunsul la intrebari despre promotie cu o competitie adevarata care imbina distractia si spiritul competitiv cu informatia.

Mecanismul concursului este simplu si antrenant

Utilizatorii trebuie sa isi creeze cont pe site si pana pe data de 13 iunie si trebuie sa raspunda zilnic la cate o intrebare de cultura generala. Intr-o lupta contra cronometru, userii vor bifa una din cele 4 variante de raspuns.

Pentru fiecare raspuns corect, participantii vor primi cate un punct, iar pentru fiecare raspuns gresit li se va scadea cate un punct din totalul acumulat. Intrebarea zilei de vineri este cea mai valoroasa, deoarece raspunsul corect valoreaza 3 puncte.

Acest test de cultura generala ii aduce user-ului care a obtinut cel mai mare punctaj, sansa de a lua contact direct cu viata, cultura, istoria si fauna Africii. Excursia oferita de site-ul Descopera.ro isi va duce castigatorul intr-o lume cu totul noua, unde va avea posibilitatea sa:

– viziteze localitatile Mpumalanga si Hulala Lakeside, sa se plimbe cu canoe pe Lacul Da Gama

– sa faca incursiuni in celebrul Kruger National Park, cea mai mare rezervatie din Africa de Sud, cu o intindere de 350 km de-a lungul granitei cu Mozambic si de neegalat in diversitatea de specii: elefantul, bivolul, leopardul, leul, rinocerul alb si negru, hipopotami, girafe, zebre, gheparzi, mistreti si multe specii de antilope

– sa mearga intr-un tur de o zi la Cape Point, punctul de intilnire dintre Oceanul Indian si Atlantic si sa viziteze Plaja boulders – Colonia Pinguinilor.

Pentru a creste valoarea informationala a acestui concurs, Descopera.ro ii sprijina pe utilizatori cu o paleta variata de articole, din care pot descoperi o multime de lucruri utile si de interes. In plus, participantii vor fi tinuti la curent prin alerte zilnice pe email, pentru a nu rata nicio intrebare.

Descopera.ro ii invita pe useri participe la campania “Descopera Africa” si sa ramana pe pozitii, deoarece li se pregateste o serie de noi concursuri interactive cu premii cat mai inedite.