Dulapul de haine pe post de dormitor

Apropo.ro / 02.06.2008, 11:54
Dulapul de haine pe post de dormitor
O japoneza ramasa fara locuinta s-a strecurat in locuinta unui barbat, folosindu-i si frigiderul si baia. Toate conditiile...ca acasa!

O japoneza ramasa fara locuinta s-a strecurat in locuinta unui barbat, considerand-o adapostul ei. Cum mancarea lipsea in mod misterios din frigider, omul a intrat la banuiala…

O femeie de 58 de ani din Tokyo a fost ridicata de politisti, din casa unui cetatean, mai precis din dulapul lui, deoarece acolo se adapostea. Pedeapsa pe care va trebui sa o execute este de un an de inchisoare.

Rezidentul si-a instalat camere de luat vederi in casa cand a inceput sa observe ca ii dispare mancarea din frigider in mod misterios. Imaginile le verifica cu ajutorul telefonului mobil, imagini ce ii erau transmise de la camerele montate.

Camerele au surprins-o pe femeie cum a iesit din dulap si s-a dus la frigider. Imediat el a sunat la politie, care a ajuns imediat insa nu au mai gasit-o. Au inceput sa verifice prin casa, iar in cele din urma au dat de ea…in dulapul cu haine.

Politia declara "Am cautat peste tot unde s-ar fi putut ascunde in casa. Cand am ajuns si la dulap si l-am deschis…am ramas surprinsi. Era acolo, dormind".

Femeia ce locuia in dulap folosea si dusul si frigiderul proprietarului. Probabil de aceea a trecut neobservata.

Oare omul nostru folosea in viata de zi cu zi, dulapul?