O tanara a cerut 3 tatuaje si a primit 56! (Poze)

Apropo.ro / 17.06.2009, 17:00
Kimberley Vlaminc sustine ca a cerut unui roman de origine belgiana sa-i faca 3 tatuaje pe obraz, dar s-a ales cu 56.

Kimberley Vlaminc, o tanara de 18 ani din Belgia sustine ca a cerut sa i se faca 3 tatuaje pe obraz, dar s-a ales cu 56, pentru ca a avut ghinionul sa adoarma in timpul procesului de tatuare.

Tanara a mers la salonul lui Rouslan Toumaniantz, un roman de origine belgiana, iar cand s-a trezit, nu mica i-a fost surprinderea sa vada ca barbatul ii tatuase 56 de stelute, care ii acopera acum jumatate din fata.

Romanul declara insa ca fata a parasit salonul multumita, dar ca a avut probleme cu parintii cand a ajuns acasa, iar acum vrea sa isi faca operatie pentru indepartarea stelutelor de pe obraz. De asemenea, barbatul sustine ca tanara nu a adormit, ci si-a admirat de mai multe ori tatuajele, lucru care poate fi confirmat de o clienta prezenta in acel moment in salon.

Rouslan a mai declarat ca de acum inainte va cere acordul scris al celor care ii viziteaza salonul si chiar a acceptat sa plateasca jumatate din cei 10.000 de euro necesari pentru efectuarea operatiei, desi Kimberley a platit doar 65 de euro pentru tatuaj.

Kimberley Vlaminc

 

Rouslan Toumaniantz

Â