www.stirileprotv.ro – Site-ul cu cea mai rapidă ascensiune

Apropo.ro / 23.02.2009, 00:00
www.stirileprotv.ro - Site-ul cu cea mai rapidă ascensiune
Conform datelor furnizate de SATI (compania care măsoară traficul pe Internet), www.stirileprotv.ro şi-a dublat în ianuarie 2009 traficul înre­gistrat în prima lună de exis­ten­ţă, octombrie 2008. În nu­mai cîteva luni, stirileprotv.ro a ajuns de la 411.740 de vizitatori unici la 855.946 de vizitatori unici pe zi.

De la începutul anului, de luni pînă joi, www.stirileprotv.ro a propus utilizatorilor săi un format interactiv, în care reporterii PRO TV dezbat împreună cu cele mai abilitate persoane din domeniu subiectele arzătoare ale zilei.

Printre personalităţile invitate la videochat pe www.stirileprotv.ro se numără: Călin Popescu Tăriceanu, Raed Arafat, Sorin Oprescu, Ecaterina Andronescu, Gino Bosman, Adina Croitoru, Radu Berceanu, Nicolae Nemirschi. Ministrul mediului a adunat pe www.stirileprotv.ro un număr record de vizitatori, 4000 de vizitatori unici simultan pentru această secţiune (“Videochat”), iar pagina a fost accesată de aproape 20.000 de ori.

De asemenea, pe www.stirileprotv. ro, Oana Cuzino şi invitaţii săi răs­pund în fiecare joi, de la ora 14.00, întrebărilor adresate de cei preo­cupaţi de o hrană sănătoasă, o siluetă de invidiat, dar şi de alte subiecte medicale.

Printre invitaţii Oanei s-au numărat nutriţionistul Mihaela Bilic, medicul dermatolog Viviana Ior­dache, Arin Avramescu, care a vorbit despre malpraxis şi repercusiunile cazurilor de malpraxis asupra pa­cienţilor, şi mulţi alţii.

De asemenea, Neti Sandu şi Elena Lasconi stau de vorbă cu internauţii în fiecare vineri, de la orele 14.00, pe www.stirileprotv.ro. Vedetele PRO TV ”disecă” fiecare zodie, fac pre­vi­ziuni şi dau sfaturi tuturor celor care vor să ştie ce le rezervă astrele. În portofoliul PRO TV SA se mai află şi site-urile protv.ro, acasatv.ro, sport.ro, conquiztador.ro, mtv.ro, www. protvintl.ro, www.profm.ro, www. infopro.ro, www.inimadetigan.ro.