X FACTOR: Ei sunt italienii care vor să facă o carieră muzicală în România! – FOTO&VIDEO

De: Cristiana Trifu / 02.04.2018, 14:45
X FACTOR: Ei sunt italienii care vor să facă o carieră muzicală în România! - FOTO&VIDEO
Daudia, trupa formata din doi italieni tineri si simpatici, Claudia Pasquariello si Davide Maiale
, care au participat anul trecut in Bootcamp la X Factor, s-au indragostit de Romania. Nu doar ca au pus ochii pe tara noastra dar sunt si decisi sa si uneasca fortele si sa se promoveze in Romania, mai precis la Bucuresti.

 Un prim pas a fost deja facut, pentru ca Daudia a pasit cu dreptul la emisiunile Tv de la noi, acolo unde ua mers special pentru promovarea in exclusivitate in Romania, a single-ului lor “Back and forth (No more)

I-am luat si noi putin la intrebari si iata ce am aflat!

–       Cum a inceput proiectul Daudia?

Ne-am cunoscut la o nunta, unde ne-am intalnit sa cantam impreuna. Din acel moment am inteles ca intre noi este o chimie speciala, nu doar muzicala, si de atunci am decis sa o concretizam intr-un adevarat proiect: Daudia.

–       Toamna trecuta ati fost in Bootcamp la X Factor Romania! Cum a fost pentru voi aceasta experienta? V-a ajutat? In ce sens?

X Factor a fost pentru noi o mare experienta. Ne-a facut sa crestem mult profesional, am avut ocazia sa cunoastem astfel scena international si ne-a permis sa ne confruntam cu artisti din toata lumea. Nu a fost usor de ajuns in Bootcamp dar pentru noi a fost o etapa extrem de importanta!

–       Ce artisti romani va plac?

Sunt multi artisti romani pe care ii apreciem. In mod special Inna, Carla’s Dreams, Smiley, Antonia, Delia.

–       V-ati decis sa va promovati in Romania! De ce? Ce credeti ca puteti obtine astfel in plus cu muzica voastra in Romania?

Romania este, intr-un fel, a doau naostra casa din punct de vedere artistic. Dupa experienta X Factor am avut un impact pozitiv din partea publicului din Romania, asa ca am decis sa be prezentam aici, exclusiv, noul nostru single “Back and forth (No more). Am fost la cateva emisiuni TV in Bucuresti. Dupa aceasta promovare speram sa ajungem la inimile publicului din Romania care ne-a primit cu bratele deschise!

–       V-ar placea sa faceti un featuring cu un artist roman?

Desigur! Ar fi o colaborare frumoasa. Ne-ar placea un feat un Smiley, Antonia sau, de ce nu, Carla’s Dreams care a fost mentorul nostru la  X Factor.

–       Ce va place la Bucuresti? Ce ati incercat din bucataria noastra traditionala?

Bucuresti este un oras mare si frumos, probabil ne-au ramas multe de vazut si incercat. Din bucataria traditionala  ne place foarte mult ciorba, in toate formele ei!

–       Daca va fi totul ok cu muzica voastra si proiectele aici, in Bucuresti, va bate gandul sa va si mutati la noi?

De ce nu? Daca proiectele noastre muzicale si profesionale vor merge bine, cu siguranta ne vom muta in Bucuresti cu placere!

–       Voi formati de altfel si un cuplu frumos! Cum a inceput povestea voastra de dragoste? De cat timp sunteti impreuna? Cum v-ati cunoscut si cine a facut primul pas?

Multumim! Ne-am cunoscut acum un an si jumatate la o nunta. Dupa patru luni de prietenie, timp in care am lucrat impreuna, a luat nastere o frumoasa poveste de dragosteDopo quattro mesi di amicizia e lavoro insieme, care ne uneste si astazi si da forta proiectului nostrum muzical Daudia. Putem spune ca datorita fortei relatiei noastre, anumite obiective le-am atins deja de cand suntem impreuna.

–       Vi imaginati impreuna si dupa 10 ani?

Da, normal! Sigur vom fi impreuna, calatorind in toata lumea!

–       Care dintre voi are cei mai multi admiratori, Claudia sau Davide?

Ca in fiecare trupa, publicul prefera ba pe unul, ba pe celalalt. Noi suntem impreuna si acest lucru ne uneste, deci nu facem prea mare cazJ

–       Sunteti gelosi?

Putin. La inceputul relatiei eram mai mult! Acum ne-am obisnuit sa fim sub lumina reflectoarelor, sa intram in contact cu lumea, suntem profesionisti si ne comportam ca atare.

–       Cum va place sa definiti povestea voastra de iubire?

Pasionala, distractiva, avem multe in comun, chiar si in afara scenei.

–       Cand va ganditi sa va reintoarceti in Romania?

Acum ne asteapta promovarea single-ului nostrum in Italia, dar ne dorim sa ne intoarcem curand in  Romania pentru alte show-uri live si multe altele…!

–       Cum arata o zi obisnuita pentru voi in Italia? Ce anume va place sa faceti cel mai mult?

Suntem pasionati de cinema, ne place sa mergem la film, avem multi prieteni, asa ca intre o zi la studio, pentru inregistrari si un concert, ne rezervam timp sa  vedem si un film bun, sau sa iesim la cina cu amicii, poate si pe Coasta Amalfitana, unde mergem destul de des.

–       Sunt multi turisti romani care aleg Italia pentru vacanta! Cum ati pute aface ca sa ii atrageti si mai mult? Cum va place sa definiti Italia? Ce ofera tara voastra? Ce are in plus mai frumos, pe langa bucataria italiana?

Italia este o tara bogata in peisaje superbe, depinde de la regiune la regiune, este plina de arta si istorie, in toate formele lor. La Sud, unde locuim noi, avem temperature, plaje si bucataria invidiate in toata lumea! Si asta iubim la tara noastra!