X Factor: Italianul Viccaro Marco află despre superstiţiile din România

De: Cristiana Trifu / 30.08.2018, 12:06
X Factor: Italianul Viccaro Marco află despre superstiţiile din România
Cea de-a doua ediţie X Factor, difuzată duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, este una presărată cu mult umor, dar şi cu multe surprize, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţi şi chiar pentru concurenţi, care vor avea ocazia, printre altele, să afle despre superstiţiile prezentatorilor.

Unul dintre concurenţi este Viccaro Marco, un italian care a cântat în mai multe colţuri ale ale lumii şi a vrut să ajungă şi în sud-estul Europei.  În momentul în care Vlad Drăgulin s-a aşezat lângă el şi acesta şi-a pus geanta pe jos ca să-i facă loc, avea să afle că pe plaiurile mioritice există o superstiţie legată de genţile puse pe podea: ”Nu, nu, nu face asta! Pentru că în România aduce ghinion”.

”Şi eu am venit aici să devin faimos. Şi chiar mă consider foarte inteligent pentru asta. Am cântat peste tot în lume, dar niciodată nu am fost în sud-estul Europei. Aşa că iată-mă aici!”, spune italianul, surprins şi amuzat de remarca lui Vlad Drăgulin

Cum se va descurca Viccaro Marco pe scena X Factor şi ce părere va avea după ce va interaţiona prima dată cu publicul român, dar şi ce vor spune juraţii despre el, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.