X Factor revine la Antena 1 cu Loredana Groza şi Florin Ristei printre juraţi

De: Andra Voiculescu / 08.07.2020, 14:23
X Factor revine la Antena 1 cu Loredana Groza şi Florin Ristei printre juraţi

Filmările pentru sezonul numărul 9 al X Factor – care va avea premiera în această toamnă la Antena 1- au început pe 7 iulie. Cel de-al nouălea sezon îi aduce la masa juriului pe Ştefan Bănică, Loredana, Delia şi Florin Ristei. Cei patru juraţi vor încerca să descopere factorul X şi să îl atragă în grupa sa, pentru a câştiga marele trofeu.

Noul sezon aduce nu doar multe reguli noi, ci şi doi juraţi noi alături de Ştefan Bănică şi Delia. Misiunea juraţilor e mai dificilă date fiind şi noile reguli în ceea ce priveşte Covid19 – cele care schimbă atât modul în care se fac preselecţiile cât şi cel în care se va desfăşura concursul.

Prezentatorii Răzvan şi Dani se întorc la X-Factor, după un sezon cu Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin. Aceştia au anunţat în cadrul emisiunii Neatza faptul că au început audiţiile şi că acestea se ţin doar în Bucureşti, ca măsură de prevenţie în contextul pandemiei.

Potrivit acestora, în lume doar în două ţări revine X-Factor anul acesta, singura ţară din Europa în care se filmează acest show fiind România.

Sursa foto: Facebook