Xenti Runceanu s-a însurat! Iată cum arată aleasa lui!

De: Nicoleta Nicolae / 20.07.2015, 11:00
Xenti Runceanu s-a însurat! Iată cum arată aleasa lui!
Xenti Runceanu, solistul din fosta trupă No Comment, care în prezent compune şi produce piese pentru alţi artişti şi face parte din Călin Geambaşu Band, s-a căsătorit cu logodnica lui Florentina. Cununia civilă a avut loc la Buzău, oraşul lor natal, iar alături le-au fost rudele şi prietenii apropiaţi, printre care şi frumoasele artiste din trupa Amadeus.

Xenti şi Florentina au ales să se cunune civil în Buzău pentru a-i avea alături pe membrii familiilor lor, ţinând cont că bunicii şi unchii lor s-ar fi deplasat cu greutate la Bucureşti. La ceremonie a luat parte şi Călin Geambaşu, în ciuda faptului că avea piciorul luxat, Xenti şi Florentina s-au căsătorit exact la doi ani de când s-au cunoscut. Aleasa lui este pasionată tot de muzică, este violonistă şi a avut colaborări chiar şi cu trupa Amadeus.

„Mă bucur enorm pentru ei. Florentina este o fată extraordinară! Cred că nu există om care să o cunoască şi care să nu mă aprobe. Sunt superbi împreună şi ne bucurăm cu toţii că avem încă o persoană în familie care preia numele Runceanu”, declară Andreea Runceanu, din trupa Amadeus, sora lui Xenti.

Xenti şi Andreea Runceanu sunt verii regretatei artiste Mihaela Runceanu. În 1998, Xenti a lansat alături de Răzvan Trandafir, trupa No Comment cu care au cucerit publicul şi topurile cu piese precum „Eşti atât de frumoasă” sau „La noapte am să te fur”.

Începând din anul 2003, înfiinţează propriul studio de înregistrări unde realizează jingle-uri,  compune muzică, versuri şi realizează orchestraţii pentru diferite trupe, solişti şi pentru  emisiuni de televiziune.

Începând cu anul 2003 cântă în trupa Călin Geambaşu Band. Xenti Runceanu compune şi produce majoritatea pieselor trupei Amadeus şi cântă chiar alături de acestea în concerte, în formula extinsă de band live.