Xonia a lansat videoclipul piesei „Vino înapoi”!

De: Carmen Ulian / 19.01.2015, 12:00
Xonia a lansat videoclipul piesei
Xonia a lansat videoclipul piesei "Vino înapoi", primul single al artistei în limba română.

„€œVino Inapoi” este primul single al Xoniei în limbă română și a fost produs în studiourile băieților de la Deepcentral. În această dimineață videoclipul, în regia lui Anthony Icuagu, a fost lansat pe pagina de facebook a cântăreței.

„€œVino Inapoi” vorbește despre toate momentele de rătăcire emoțională, iar mesajul piesei și interpretarea ne lasă să descoperim latură mai sensibilă a Xoniei. Videoclipul, filmat la finalul lunii decembrie, completează vizual mesajul piesei.

„Îmi doream o piesă în limbă română, dar am așteptat momentul potrivit! Vino înapoi este o piesă extrem de sensibilă, cântată din inimă! Am ales să cânt despre toate iubirile neîmplinite, de momentele în care ți-ai dorit să se întoarcă deși știai că nu se va mai întoarce!” a declarat Xonia.

Videoclipul piesei „€œVino Inapoi”a fost filmat în București, în fostul palat al Camerei de Comerț. Pentru acest clip Xonia a pregătit o nouă coregrafie de inspirație bollywood. Piesă va avea și o versiune în limbă engleză ce va fi lansată pe piață internațională în colaborare cu un artist de top.

Xonia este născută în Australia și locuiește în România de aproximativ 4 ani. Single-ul de debut, „€œMy Beautiful One”, a fost cea mai difuzată piesă a anului 2010, până în acest moment cântăreața a lansat mai multe single-uri ce au intrat în topurile de specialitate. Piesele „€œRemember” și „€œI Want Cha” au fost licențiate în mai multe teritorii, iar videoclipurile au fost difuzate de televiziunile de specialitate.