Xonia a părăsit competiția „Survivor România”; Show-ul a fost lider absolut de audiență

De: Ana Obretin / 19.01.2022, 11:52
Xonia a părăsit competiția

Ediția de marți seară a show-ului „Survivor România”, care a adus și prima eliminare, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20.28 – 23.26.

Astfel, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11,1 puncte de rating și 31% cotă de piață, față de locul 2, care avea 6,9 puncte de audiență și 19.4% share, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

Emisiunea a atras 2,1 milioane de spectatori, iar, în minutul de aur, de la ora 21.45, aproape 3 milioane de români erau în fața televizoarelor.

Aflați în Republica Dominicană, Războinicii și Fainoșii au avut parte, marți seară, de ultima provocare a săptămânii, în jocul pentru recompensă, dar și de primele emoții cauzate de consiliul de eliminare.

Chiar dacă, la începutul jocului, Războinicii și-au pierdut un coleg de echipă care a decis că nu poate face față competiției, aceștia s-au mobilizat rapid și au reușit să obțină cea de-a treia victorie consecutivă, demonstrând că au o forță reală și o dorință imensă de reușită.

Cu moralul deja afectat după trei înfrângeri, Faimoșii s-au văzut nevoiți să revină la consiliu pentru a afla rezultatul votului celor de acasă. Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu și Xonia s-au confruntat cu emoții uriașe, iar cea din urmă a devenit prima concurentă eliminată din competiție. Cu lacrimi în ochi, aceasta și-a luat la revedere de la colegi și va reveni curând la confortul de acasă.

22 de concurenți continuă lupta, iar provocările sunt tot mai mari.

„Survivor România” revine cu noi ediții duminică, de la ora 20.00, și luni și marți, de la 20.30, pe PRO TV.

CITEȘTE ȘI:  PRO TV anunță că show-ul „Vocea României” revine

Foto: Pro TV