Xonia, goală în Playboy

Apropo.ro / 29.09.2012, 07:00
Xonia, goală în Playboy
Pe coperta ediţiei din octombrie a revistei Playboy o puteţi admira pe Xonia. Frumoasa solistă, care ne-a cucerit deja cu melodiile sale, şi-a propus să-i cucerească şi pe zeii Olimpului cu un pictorial senzual la malul mării Egee.

Născută şi crescută în Australia, Xonia iubeşte marea şi soarele, aşa că nici nu se putea pune problema unui pictorial în altă locaţie decât una exotică. Astfel, Playboy s-a gândit să o pozeze în Thassos, pe o plajă albă, cu valuri turcoaz. Concluzia? Zeii s-au înclinat şi au dorit un bis. Bis-ul vine însă din şedinţa foto cu Aurelia, un playmate orădean care va primi ovaţii. Aurelia a vrut neapărat să demonstreze că există mame sexy în România. Sau chiar… hot. Tot în acest număr puteţi admira cele mai noi fotografii cu Jenny McCarthy, vedeta americană care nu mai are nevoie de nici o prezentare, dar şi alte două pictoriale fierbinţi, dintre care Playboy recomandă în special pe cel în care un tandem blond-brunet înfierbântă spiritele.

Cover Playboy de octombrieŞi pentru că Playboy se savurează citind, în octombrie revista Iepuraşului cu papion propune un articol despre creatorul brandului Atari – sex, droguri şi jocuri video – dar şi unul despre cum fac bărbaţii comedia pentru ca femeile s-o întreţină. Interviul ediţiei îl are ca protagonist pe Gabriel Cotabiţă, care povesteşte, printre altele, despre vremurile aproape uitate ale trupei Holograf, femei, dezinhibiţii, Rousseau, sex şi alte nebunii. La rândul său, Cristian Gog , câştigătorul celei de-a doua ediţii Românii au talent a făcut un tur de forţă, răspunzând la 20 de întrebări provocatoare. Playboy a aflat diferenţele dintre un mentalist şi un iluzionist, care e secretul mersului pe apă dar şi despre cum poţi aduce o femeie la orgasm prin puterea minţii. Toate acestea, asortate la alte multe articole despre femei, maşini, filme, muzici, jocuri şi alte lucruri care te fac să-ţi trăieşti viaţa din plin. Cu Playboy!

Ediţia din octombrie a revistei Playboy poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 28 septembrie.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro