Xonia lansează “Vino Înapoi”, primul single în limba română al artistei!

Apropo.ro / 04.12.2014, 12:21
Xonia lansează “Vino Înapoi”, primul single în limba română al artistei!
“Vino Înapoi” este cel mai recent single al Xoniei, lansat chiar în această dimineaţă pe pagina de Facebook a artistei. Produs în studiourile Deepcentral, “Vino Înapoi” a fost o provocare pentru cântăreaţă, deoarece este prima piesă în limba română. Cântăreaţa şi-a surprins fanii cu o nouă imagine inspirată din look-ul celebrei Marilyn Monroe.
 “Vino Înapoi” vorbeşte despre toate momentele de rătăcire emoţională, iar mesajul piesei şi interpretarea ne lasă să descoperim latura mai sensibilă a Xoniei. Imaginea cântăreţei, extrem de sexy şi de senzuală, vine perfect în completarea textului: o piesă seducătoare cântată de o fată seducătoare.
 
„Îmi doream o piesă în limba română, dar am aşteptat momentul potrivit! Vino înapoi este o piesă extrem de sensibilă, cantată din inimă! Am ales să cânt despre toate iubirile neîmplinite, de momentele în care ţi-ai dorit să se întoarcă deşi ştiai că nu se va mai întoarce!” a declarat Xonia.
 
 
 
 
Videoclipul piesei “Vino Înapoi” urmează să fie filmat în Bucureşti către finalul acestei luni. Xonia a pregătit o nouă coregrafie pe care urmează să o prezinte  zilele următoare, iar piesa va avea şi o versiune în limba engleză ce va fi lansată pe piaţa internaţională în colaborare cu un artist de top.
 
Xonia este născută în Australia şi locuieşte în România de aproximativ 4 ani. Single-ul de debut, “My Beautiful One”, a fost cea mai difuzată piesa a anului 2010, până în acest moment cântăreaţa a lansat mai multe single-uri ce au intrat în topurile de specialitate. Piesele  “Remember” şi “I Want Cha” au fost licenţiate în mai multe teritorii, iar videoclipurile au fost difuzate de televiziunile de specialitate.