Xonia, mai slabă cu 12 kilograme. Metoda prin care a slăbit (Poze)

Apropo.ro / 02.05.2013, 13:00
Fără un dram de efort, rezultatele favorabile nu se cunosc. Xonia a avut voință și a reușit să slăbească atât cât și-a dorit.

În ultima perioadă, Xonia și-a schimbat radical imaginea. Din tânăra plinuță a devenit o femeie sexy și suplă.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Drumul până la greutatea dorită nu a fost foarte greu, dar nici greu. Xonia a avut nevoie de voință și ambiție pentru a ajunge la greutatea dorită.

Xonia

Artista, Loredana Sachelaru pe numele ei adevărat, care a trăit mulți ani în Australia, a povestit pentru AcasăTV că nu a urmat o dietă anume, ci doar a avut grijă la alimentație și a făcut mult sport.

„Am renunțat la pâine și nu mai mănânc decât dacă mi-e foarte poftă. Nu mai mănânc târziu și fac sport”, a declarat cântăreața.

„Când eram balerină mă vedeam foarte grasă, dar eram slabă. Nu aveam nici sâni. Am fost puțin anorexică, făceam balet și trebuia să fiu slabă. Familia mea a avut grijă de mine și am fost anorexică doar 6 luni. Mi-am revenit cu ajutorul familiei mele. Aveam colege care erau anorexice de 5 ani”, a spus Xonia.

Xonia

Pe lângă eliminarea kilogramelor în plus, Xonia a făcut și mici modificări estetice – și-a mărit buzele și și-a micșorat nasul. Acum spune că se simte mult mai bine în pielea ei. Xonia se mai întreține cu aerobic, pilates și yoga.

„Sunt foarte mulțumită de felul în care arăt și am fost și înainte. Nu am slăbit pentru nimeni, ci am făcut-o pentru mine”, a spus Xonia.