Xonia – ”Ping Pong” cu internautii! Peste 90.000 de vizualizări în 24 de ore

Apropo.ro / 23.04.2013, 20:00
Xonia - ''Ping Pong
"Ping Pong", single-ul pe care Xonia l-a lansat ieri, a strâns peste 90.000 de vizualizări în doar 24 de ore.

„Ping Pong”, single-ul pe care Xonia l-a lansat ieri, a strâns peste 90.000 de vizualizări în 24 de ore. Reinventarea muzicală și schimbarea look-ului se pare că i-au adus frumoasei artiste un plus de imagine considerabil.

Piesa lucrată de Xonia împreună cu F.Charm, în studioul Hype On Production, pe care cei doi îl dețin, i-a purtat noroc artistei. Internauții au fost mai mult decât încântați astfel că au dat share și astfel Xonia și-a bătut propriul record. „Ping Pong” este o piesă cu influențe reggae, iar odată cu schimbarea stilului muzical, Xonia a adoptat și un nou look, imaginea Xoniei a fost complet schimbată, artistă a adoptat stilul urban-chic.

 


 

Mă bucur mereu să știu că muzica mea ajunge la oameni și mă bucur și mai mult să știu că este apreciată! Fiecare piesă pe care o fac este extrem de importantă pentru mine, iar Ping Pong este un caz și mai special deoarece este un produs ce pleacă direct din studioul pe care eu și F Charm îl avem, Hype On Production!a declarat Xonia.

În prezent, artista pregătește intens o nouă formulă de show la care muncește de mai bine de două luni. Cum va arăta Xonia pe scenă începând cu acest single veți putea afla în mai puțin de două săptămâni!