Xonia predă lecţii de SENZUALITATE pe Internet

De: Cătălina Matei / 10.06.2014, 12:03
Xonia predă lecţii de SENZUALITATE pe Internet
Pentru că mişcările ei senzuale din videoclipul piesei “I Want Cha” au făcut ravagii în lumea întreagă, cântăreaţa s-a decis să realizete un tutorial prin care oricine poate învăîa, din faţa calculatorului, coregrafia clipului intitulată ” Banana Dance”.

Prima colaborare a Xoniei cu un superstarul Columbian, J Balvin, i-a purtat noroc, pentru că “I Want Cha” i-a adus blondei recunoaşterea internaţională.  Noul single se ascultă în Turcia, Grecia, Columbia, Spania şi Franţa, iar cântăreaţă a pus  pe jar internetul cu mişcările senzuale din videoclip.

Coregrafia pregătită pentru “I Want Cha” poartă denumirea de Banana Dance şi  este inspirată din mişcările sexy de dancehall. Xonia lansează un tutorial de 3 minute prin care poţi învăţa din faţa calculatorului Banana Dance, coregrafia cu care poţi fi şi tu un superstar în club.

 “Banana Dance este o coregrafie simplă pe care o poate învăţa oricine. Îmi place să mă distrez şi îmi place ca oamenii să se distreze pe muzica mea! Senzualitatea este noul sexy” a declarat Xonia.

 “I Want Cha” are aproape 3 milioane de vizualizări pe internet şi este cu siguranţă unul dintre hiturile acestei veri. Xonia se afla la prima colaborare cu un artist internaţional şi urmează un noul single în colaborare cu un cântăreţ de top. Blondă a realizat recent o altă colaborare cu Tutu, câştigătorul de la Românii au Talent.