Xonia, primul single în limba română ”Vino înapoi”

De: Carmen Ulian / 05.12.2014, 18:00
Xonia, primul single în limba română ''Vino înapoi''
Xonia a lansat prima ei piesă cântată în limba română, ''Vino înapoi''. Spre sfârșitul lui decembrie se va apuca și de filmările pentru videoclipul piesei.
„Vino Înapoi” este cel mai recent single al Xoniei, lansat chiar în această dimineață pe pagina de facebook a artistei. Produs în studiourile Deepcentral „Vino Înapoi” a fost o provocare pentru cântăreață, deoarece este prima piesă în limba romană. Cântăreața și-a surprins fanii cu o nouă imagine inspirată din look-ul celebrei Marilyn Monroe.
 
„Vino Înapoi” vorbește despre toate momentele de rătăcire emoțională, iar mesajul piesei și interpretarea ne lasă să descoperim latura mai sensibilă a Xoniei. Imaginea cântăreței, extrem de sexy și de senzuală, vine perfect în completarea textului: o piesă seducătoare cântată de o fată seducătoare.

 
„Îmi doream o piesă în limba română, dar am așteptat momentul potrivit! Vino înapoi este o piesă extrem de sensibilă, cantata din inimă! Am ales să cânt despre toate iubirile neîmplinite, de momentele în care ți-ai dorit să se întoarcă, deși știai că nu se va mai întoarce!” a declarat Xonia.
 
Videoclipul piesei „Vino Înapoi” urmează să fie filmat în București către finalul acestei luni. Xonia a pregătit o nouă coregrafie pe care urmează să o prezinte zilele următoare, iar piesa va avea și o versiune în limba engleză ce va fi lansată pe piața internațională în colaborare cu un artist de top.
 
Xonia
 
Xonia este născută în Australia și locuiește în România de aproximativ 4 ani. Single-ul de debut, „My Beautiful One”, a fost cea mai difuzată piesa a anului 2010, până în acest moment cântăreață a lansat mai multe single-uri ce au intrat în topurile de specialitate. Piesele „Remember” și „I Want Cha” au fost licențiate în mai multe teritorii, iar videoclipurile au fost difuzate de televiziunile de specialitate.