Xonia și J Balvin, mișcări senzuale în teaserul „I Want Cha”!

De: Carmen Ulian / 15.04.2014, 15:45
Xonia și J Balvin, mișcări senzuale în teaserul
Xonia și J Balvin vor lansa cât de curând piesa "I want cha", dar și un videoclip la începutul lunii mai.

Universal Music România lansează prima colaborare oficială a Xoniei cu un artist internațional, J Balvin. Noul single „I Want Cha” a fost produs în studiourile lui Boier Bibescu și va fi licențiata inclusive în America Latină.

Videoclipul ce va fi lansat pe 5 mai, în regia lui Anthony Icuagu, a fost filmat în mai multe studiouri din București în regia lui Anthony Icuagu, iar primele imagini anunța un clip plin de energie și culoare. Artistul columbian a stat alături de Xonia peste 20 de ore pe platourile de filmare.

J Balvin este un artist aproape de sufletul meu, îmi place energia pe care o are pe scenă și am știut că îmi doresc o colaborare cu el. Amândoi avem aceeași casă de discuri, Universal Music, așa că anul trecut în vara am discutat despre lansarea unui single împreună. „I Want Cha” este piesa noastră și va fi lansată în mai multe teritorii, videoclipul va avea premiera pe 5 mai!a declarat Xonia.

Xonia este născută în Australia și a devenit cunoscută în industria muzicală autohtona o dată cu single-ul „My Beautiful One”, cea mai difuzată piesa a anului 2010.

Până în acest moment cântăreață a lansat mai multe piese, cel mai răsunător succes internațional este „Remember”, single ce a cucerit clasamentele muzicale din Rusia, mai multe țări Europene dar și o parte din țările Arabe. În prezent Xonia are pregătite mai multe colaborări cu artiști internaționali de renume, iar în vara acestui an va cânta la Sala Palatului în deschiderea trupei britanice Blue.