Xonia…. și Zeii s-au înclinat

De: Gabriela Voicu / 28.09.2012, 15:11
Xonia.... și Zeii s-au înclinat
Pe coperta ediției din octombrie a revistei Playboy o puteți admira pe Xonia. Frumoasa solistă, care ne-a cucerit deja cu melodiile sale, și-a propus să-i cucerească și pe zeii Olimpului cu un pictorial senzual la malul mării Egee.

Născută și crescută în Australia, Xonia iubește marea și soarele, așa că nici nu se putea pune problema realizării unui pictorial în alt loc decât unul exotic. Astfel, Playboy s-a gândit să o pozeze în Thassos, pe o plajă albă, cu valuri turcoaz. Concluzia? Zeii s-au înclinat și au dorit un bis. Bis-ul vine, însă, din ședința foto cu Aurelia, un playmate orădean care va primi ovații. Aurelia a vrut neapărat să demonstreze că există mame sexy în România. Sau chiar… hot. Tot în acest număr puteți admira cele mai noi fotografii cu Jenny McCarthy, vedeta americană care nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar și alte două pictoriale fierbinți, dintre care Playboy recomandă în special pe cel în care un tandem blond-brunet înfierbântă spiritele.

Citeste și: „Noul număr The One, o celebrare a modei pentru toamnă”

Xonia, pe coperta Playboy România

Și pentru că Playboy se savurează citind, în octombrie revista Iepurașului cu papion propune un articol despre creatorul brandului Atari – sex, droguri și jocuri video – dar și unul despre cum fac bărbații comedia pentru ca femeile s-o întrețină. Interviul ediției îl are ca protagonist pe Gabriel Cotabiță, care povestește, printre altele, despre vremurile aproape uitate ale trupei Holograf, femei, dezinhibiții, Rousseau, sex și alte nebunii. La rândul său, Cristian Gog , câștigătorul celei de-a doua ediții „Românii au talent” a făcut un tur de forță, răspunzând la 20 de întrebări provocatoare. Playboy a aflat diferențele dintre un mentalist și un iluzionist, care e secretul mersului pe apă dar și despre cum poți aduce o femeie la orgasm prin puterea minții. Toate acestea, asortate la alte articole despre femei, mașini, filme, muzici, jocuri și alte lucruri care te fac să-ți trăiești viața din plin. Cu Playboy!

Ediția din octombrie a revistei Playboy poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 28 septembrie.