Yanni preferă România

De: Mioara Tronaru / 19.08.2011, 12:11
Yanni preferă România
România pare a fi preferata artistului Yanni, care a pus ţara noastră în fruntea listei, turneul “Truth of Touch” debutând pe 14 septembrie chiar în capitala noastră, la Zone Arena.

Şi pentru că un turneu de o asemenea amploare necesită o pregătire minuţioasă, staff-ul lui Yanni a anunţat deja că repetiţiile pentru întreg turneul vor avea loc chiar în Bucureşti pe parcursul unei săptămâni întregi, în care Yanni, alături de orchestra sa, va pregăti timp de 10 ore pe zi show-urile explozive pentru care este vestit la nivel mondial.

Doua tiruri pline cu instrumente, recuzită şi alte elemente tehnice necesare unei bune desfăşurări a repetiţiilor pentru turneul „Truth of Touch” vor ajunge la Bucureşti din timp într-o locaţie de 5 stele, aleasă special pentru ca Yanni să poate repeta în condiţii perfecte.

Iată şi motivul pentru care Yanni a ales să înceapa turneul european în România: acesta a declarat că, de-a lungul timpului, numeroşi fanii români l-au rugat prin zeci de mii de mesaje să concerteze în România, transmiţându-i totodată aprecierea lor pentru o carieră încununată de succes. Prin urmare, începerea turneului din România constituie modul original prin care artistul a dorit să răspundă devotamentului şi dragostei admiratorilor faţă de creaţiile sale muzicale. Pentru rezervări pentru concertul lui Yanni puteţi accesa www.vreaubilet.ro.