YANNI prezintă o nouă producţie la Bucureşti

De: Cătălina Matei / 18.05.2014, 08:00
YANNI prezintă o nouă producţie la Bucureşti
Artistul împreună cu orchestra să inegalabila va concerta pe 30 mai la Sala Palatului din capitala începând cu orele 20.00, iar turneul mondial din acest an, îi va purta pe talentaţii artişti în peste 20 de ţări.

Cu o producţie artistică nouă, propulsată de tehnologia inovativă avansată, Yanni va furniza publicului de la Bucureşti una dintre performanţele sale cu cel mai bun sunet auzit vreodată într-un concert live. Cei prezenţi la Sala Palatului pe 30 mai vor putea asculta melodiile preferate, de la începutul carierei lui Yanni, până la cele mai recente compoziţii ale sale, inclusiv piese noi, orchestrate în stilul clasic, ce nu au mai fost cântate vreodată într-un alt concert.

Cunoscătorii ştiu că orchestra lui Yanni este formată din cei mai buni instrumentişti şi vocalişti din lume, un grup bine sudat, pregătit incredibil de bine, cu muzicieni profesionişti care concertează în aceeaşi formulă de zeci de ani.   Adesea denumită ”Naţiunile Unite ale muzicii”, Yanni şi orchestra lui reprezintă 11 naţionalităţi diferite pe aceeaşi scenă. Această diversitate de cultură şi muzică, dăruieşte oamenilor un spectacol cu o putere muzicală de neegalat, ce transmite emoţii şi sentimente  greu de descris în cuvinte.

”Yanni: World Tour 2014” prezintă cele mai bune momente din spectacolele sale de renume mondial, susţinute pe parcursul anilor în câteva dintre cele mai încântătoare şi exotice  locuri de pe Pământ, precum Taj Mahal din India, Oraşul Interzis din China, Acropole din Grecia şi din Londra – Royal Albert Hall.

Turneul ”Yanni: World Tour 2014” a fost extins cu show-uri deja confirmate în Chile, Argentina, Brazilia, India, Sri Lanka, Marea Britanie, Germania, Polonia, Ucraina, Republica Ceha, Polonia, Belarus, Rusia, Israel, Turcia, Liban, Tunisia, Statele Unite ale Americii şi Canada, şi sunt preconizate alte locaţii  precum China, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Oman, Qatar, Kuweit şi Bahrain.

Biletele pentru concertul Yanni ce se va desfăşura la finalul lunii mai pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, se pot achiziţiona în continuare la preţuri accesibile ce variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: VIP – 285 Ron, cat.I – 255 Ron, cat.II – 225 Ron, cat. III – 185 Ron şi cat. IV: 145 Ron.

Acestea sunt disponibile în reţeaua VreauBilet la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Librăria Eminescu ( D’Arte Foto), în magazinele EuroGsm, şi online prin www.vreaubilet.ro.