Yoga, padel şi un stil de viaţă sănătos pentru starea ta de bine

Apropo.ro / 11.06.2019, 14:48
Yoga, padel şi un stil de viaţă sănătos pentru starea ta de bine
Vara începe cu sport.

În perioada 16 iunie – 7 iulie, în fiecare duminică, între orele 8:45 – 11:00, ParkLake Shopping Center îi invită pe bucureşteni să descopere şi să exerseze un stil de viaţă sănătos, prin practica Yoga în aer liber. În plus, cei care doresc să se bucure de sport şi socializare în acelaşi timp, terenurile de padel şi terenul multifuncţional din ParkLake Garden sunt locurile ideale pentru o vară perfectă.

Şedinţele de Yoga  vin în întâmpinarea membrilor comunităţii care îşi doresc să includă în programul unei vieţi agitate şi momente de relaxare şi re-echilibrare fizică, psihică şi emoţională. Printre sesiunile de shopping obişnuite, activităţile în familie sau alături de prieteni, aceştia sunt acum aşteptaţi să includă experienţa uneia dintre cele mai vechi practici fizice, mentale şi spirituale din lume şi să se bucure de efectele benefice ale acesteia.

Ghid în această călătorie va fi Maria Nadolu – instructor de Yoga şi exploratoare entuziastă a acestei lumi. În ultimii ani, ea a călătorit şi locuit în Europa, Africa, Asia de Sud-Est şi America, descoperind şi învăţând de la diversele popoare în mijlocul cărora a trăit. Crezând cu tărie în faptul că, îmbrăţişându-ne trecutul, putem să ne bucurăm de o experienţă mai profundă a prezentului, Maria îmbină totodată practica Yoga cu informaţiile şi înţelepciunea deprinse din studiul artei şi istoriei, dar şi a numeroaselor civilizaţii întâlnite în multele sale călătorii.

Padel şi distracţie 

Pentru persoanele care preferă un sport mai dinamic, distracţia include activităţi pe cele două terenuri de padel şi pe terenul multifuncţional potrivit pentru tenis, mini-fotbal, volei sau baschet, special pregătite pentru un public activ şi dornic de interacţiune.Cunoscut drept sport de socializare, padelul se joacă în echipe de două persoane, fiind la intersecţia dintre tenis şi squash. Datorită caracterului său dinamic, acesta se bucură de succes atât în rândul sportivilor de performanţă, cât şi în rândul familiilor cu copii, sau a grupurilor de prieteni dornici să petreacă timp împreună, în aer liber.

Pentru o vară activă şi un stil de viaţă sănătos, sportul în aer liber este ingredientul secret!

 

Tags: