Yolanda Pecoraro, noua iubită a lui Tom Cruise?

De: Gabriela Voicu / 20.07.2012, 15:40
Yolanda Pecoraro, noua iubită a lui Tom Cruise?
Tom Cruise nici nu a divorțat bine de Katie Holmes că și-a găsit o nouă iubită - actrița debutantă Yolanda Pecoraro.

Deși a divorțat recent de actrița Katie Holmes, Tom Cruise și-ar fi găsit deja o nouă iubită, scrie presa străină.

Și nu pentru că Tom s-ar fi îndrăgostit subit, ci pentru că reprezentanții Bisericii Scientologice au început deja să-i caute actorului o nouă soție. Nu cu mult timp în urmă se zvonea că și Katie Holmes a avut „contract de soție” pe 5 ani.

Actrița debutantă Yolanda Pecoraro, în vârsta de 27 de ani, ar fi noul „suflet-pereche” al lui Tom. Scientoloagă încă de la 13 ani, Yolanda nu este momentan faimoasă, dar e femeia potrivită pentru actorul în vârstă de 40 de ani, potrivit expertei în scientologie Margery Wakefield, citată de Huffington Post.

Yolanda Pecoraro

Se pare că Tom și Yolanda au mai ieșit împreună. Conform unor pasaje din cartea „Tom Cruise: An Unauthorized Biography”, publicată de Andrew Morton în 2008, cei doi s-au cunoscut în 2004 la deschiderea unui centru scientologic în Spania.

În plus, Yolanda a confirmat pentru National Enquirer ca îl cunoaște pe Tom Cruise și că nu este căsătorită sau logodită.

„Având în vedere impactul negativ pe care mediatizarea divorțului de Katie Holmes l-a avut asupra Bisericii Scientologice, aceștia încearcă din răsputeri să spele imaginea actorului. Ei vor să demonstreze că Tom și-a revenit rapid după acest scandal și că noua sa soție sexy susține Biserica. Dacă scientologii decid că Yolanda va fi noua doamnă Cruise, vor vrea cu siguranță și ca ea să îi dăruiască starului un copil. Nu este exclus să auzim că Yolanda se va muta în curând în Beverly Hills”, potrivit Daily Mail.