Yulia Loshagina, cel mai celebru fotomodel din Rusia, a fost desfigurată și ucisă

De: Gabriela Voicu / 06.09.2013, 10:45
Cadavrul fotomodelului rus Yulia Loshagina, în vârstă de 28 de ani, a fost descoperit într-o pădure din munții Ural. Povestea din spatele acestei crime este șocantă!

Cadavrul fotomodelului rus Yulia Loshagina, în vârstă de 28 de ani, a fost descoperit într-o pădure din munții Ural. Principalul suspect este soțul acesteia, pe care tânăra l-ar fi îmbolnăvit cu virusul HIV.

Yulia Loshagina a fost găsită dezbrăcată, arsă și având oase rupte. Era atât de desfigurată încât poliția a identificat-o după ce a efectuat teste ADN. Analizele post-mortem au arătat că aceasta avea, într-adevăr virusul HIV.

Dmitry Loshagin, în vârstă de 37 de ani, este soțul victimei. Yulia Loshagina a dispărut după o petrecere pe care cei doi au organizat-o în casa lor care valorează aproximativ două milioane de dolari.

Dmitry Loshagin a fost arestat în orașul rus Yekaterinburg, iar anchetatorii verifică acum dacă el a comis crima.

În fața judecătorilor Dmitry a negat tot și susține că și-a iubit enorm soția, însă surse judiciare afirmă că telefonul lui a fost localizat în apropierea zonei în care a fost găsit cadavrul tinerei.

Vezi mai multe poze

Yulia și Dmitry 

Yulia Loshagina a fost unul din cele mai cunoscute modele din Rusia, iar soțul ei este un fotograf profesionist de succes.

Acesta a cerut-o de soție in ziua in care a cunoscut-o, la o ședință foto în India, unde el a pozat-o în rochie de mireasă. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani. 

Yulia a dispărut pe 22 august. Fratele ei spune că Dmitry și-a continuat activitățile și nu a căutat-o deloc pe soția dispărută. În plus, în timpul investigațiilor Dmitry și-a schimbat de mai multe ori versiunea despre ce s-a întâmplat în seara dispariției.

După câteva zile de la descoperirea cadavrului, el a scos la vânzare apartamentul în care a locuit cu Yulia, pentru 1,2 milioane de euro.

Poliția l-a reținut când se pregătea să părăsească țara, spunând că pleacă într-o călătorie de afaceri.