Zambeste natural

Apropo.ro / 02.08.2006, 14:44
Zambeste natural
Este vara si se poartaÂ… naturaletea. Si nimic nu este mai frumos si mai atragator decat un zambet natural si o respiratie proaspata. Pentru gingii si dinti sanatosi, pe langa pasta de dinti e bine sa folosesti si apa de gura. Iti recomandam Colgate Plax Herbal realizata din ingrediente

Este vara si se poartaÂ… naturaletea. Si nimic nu este mai frumos si mai atragator decat un zambet natural si o respiratie proaspata. Pentru gingii si dinti sanatosi, pe langa pasta de dinti e bine sa folosesti si apa de gura.

Iti recomandam Colgate Plax Herbal realizata din ingrediente naturale. Smirna si musetelul ajuta la intarirea gingiilor si la curatarea dintilor, in timp ce fluorul actioneaza impotriva cariilor si ajuta la intarirea dintilor.

Plantele medicinale sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile lor benefice. De altfel, pana in secolul al XIX-lea, cand farmaceutica nu era foarte dezvoltata, plantele medicinale reprezentau principalele remedii pentru diferitele afectiuni. Chiar si in zilele noastre, plantele medicinale continua sa fie folosite si sa inspire industria farmaceutica.

Legenda crestina spune despre smirna ca a fost unul dintre celei trei daruri oferite de magi. Smirna este o rasina aromatica, folosita in trecut pentru parfumul sau deosebit. Astazi se foloseste in tratarea gingiilor si afectiunilor dentare. Vechii greci foloseau smirna pentru tratarea ranilor si a artritei, in infectiile respiratorii si pentru eliberarea tractului digestiv. In medicina moderna, smirna este folosita ca si antiseptic, in cazurile de gripa, astm, tuse, congestii, in cazul afectiunilor dentare si gingivale.

Smirna functioneaza ca un agent antimicrobian care actioneaza in doua moduri complementare: stimuleaza producerea celulelor albe si are un rol antimicrobian direct. Datorita rolului sau antimicrobian, smirna se foloseste in tratarea infectiilor din cavitatea bucala, in special a gingivitelor. De asemenea, se obtin efecte remarcabile in laringite si in infectiile respiratorii.

Musetelul, care apare mai ales dupa ierni bogate in zapada si primaveri cu multa umezeala, este recunoscut pentru mirosul sau deosebit de aromat si placut.

Denumit de catre vechii egipteni drept floarea zeului–soare, datorita puterii sale de a scadea febra, musetelul are foarte multe proprietati curative benefice. Efect sudorific, calmant, antispasmodic, dezinfectant, antiinflamator, iar baile si spalaturile cu musetel au un efect calmant, cu influenta benefica asupra intregului sistem nervos. Se foloseste in cazul abceselor dentare, a gingivitelor si este un remediu homeopatic foarte eficient si foarte folosit in albirea dintilor.

Avand la baza ingrediente naturale, apa de gura actioneaza si in cele mai greu accesibile locuri, are un gust placut, iti ofera o respiratie proaspata de lunga durata si… un zambet cu adevarat natural.