Zâna rea dar „bună” are succes la dating

De: Marian Andrei / 06.01.2014, 16:18
Zâna rea dar
Editorialista Alli Reed a creeat cel mai îngrozitor profil de dating din istorie pentru a demonstra că există bărbați care sunt interesați doar de aspectul unei femei atunci când îi dau întâlnire.

Americanca a creeat un profil de utilizatoare pe site-ul de dating OkCupid, aaroncarterfan, în care s-a descris cu cele mai rele atribute, exceptând poza de profil, care era a unei prietene de-ale sale, o tipă „beton” (vezi foto). 

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Reed a arătat că nu a neglijat niciunul dintre aspectele care, în mod normal, ar caracteriza o femeie îngrozitoare: s-a descris fiind rea, leneșă, răsfățată, rasistă, manipulatoare și ahtiată după bani.

Ca și cum aceste atribute nu ar fi fost suficiente, Reed s-a mai descris și ca având înclinație spre droguri și băutură, că nu-i place să muncească, din această cauză fiind șomeră, dar și foarte convingătoare în a face bărbații să creadă că a rămas gravidă cu ei.

Printre lucrurile fără de care nu ar putea trăi, ea a menționat banii, mașina, telefonul, familia, prietenii și Aaron Carter (fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a cărei tinerețe a fost presărată cu alcool și droguri). Mai mult, ea i-a atenționat pe poternțialii amatori de întâlniri să nu o contacteze dacă nu sunt bogați.

Deși se aștepta să primească doar câteva cereri de întâlnire, de la cei care au citit superficial profilul, rezultatul a fost surprinzător: peste 150 de cereri în primele 24 de ore și peste 500 în total.

Rezultatul acestei „mici experiențe” a făcut-o să ajungă la concluzia că există bărbați care nu au nicio limită atunci când este vorba de femei, întâlniri și sex.