Zapada la 14°C și competiție de snowboarding în București!

Apropo.ro / 18.12.2006, 14:30
Zapada la 14°C și competiție de snowboarding în București!
Zapada adusa direct de la munte. Snowboarderi de talie internaționala. Competiție, muzica și multa adrenalina. Acesta a fost, pe scurt, Snickers Urban Fly, un eveniment extraordinar de "Big Air", care s-a desfașurat sâmbata în Parcul


Zapada adusa direct de la munte. Snowboarderi de talie internaționala. Competiție, muzica și multa adrenalina. Acesta a fost, pe scurt, Snickers Urban Fly, un eveniment extraordinar de „Big Air”, care s-a desfașurat sâmbata în Parcul Tineretului, parte a conceptului de sport urban, lansat de Snickers® în România.

„Big Air” este denumirea sub care sunt cunoscute în Europa concursurile de sarituri ale snowboarderilor profesioniști. Competitorii s-au întrecut pentru premii în valoare de peste 3000 de Euro.

Lansarea snowboarderilor a conținut un element inedit – utilizarea ATV-urilor pentru a le asigura sportivilor elanul necesar sariturilor. Juriul a punctat, printre altele, înalțimea, calitatea aterizarii, combinația de elemente din sarituri și complexitatea acestora.

Pe locul I s-a clasat Kindo Gezo din Miercurea Ciuc, pe locul al II-lea Ivo Andreev din Bulgaria, pe locul al III-lea Mircea Danalache din Brașov, iar pe locul al IV-lea Vlad Voinescu, din Brașov. Juriul a mai acordat doua premii speciale pentru „Best Babe” și „Best Skier”.

Pe lânga spectacolul oferit de competiția profesioniștilor, a avut loc un concurs de snowboard pe PlayStation, pentru public.

Snickers® a propus și fondul muzical – un concert susținut de DJ Bully, DJ Cosmo și „E.M.I.L.” .

Concursul a fost organizat de Snickers®, în colaborare cu H2O și Primaria Sectorului 4. Parteneri media: Metropotam.ro, Revista Knox, Snowboard.ro

Tags: