Zăvo: „Am mare nevoie de dragostea voastră”

Apropo.ro / 16.12.2012, 15:00
Zăvo:
Oana Zăvoranu a transmis primul său mesaj, de după incident, către prieteni, prin intermediul rețelei sociale Facebook.

Aflată încă pe patul de spital, unde a fost transportată de urgență, luni seară, fiindcă a înghițit un pumn de somnifere, Oana Zăvoranu a transmis primul său mesaj, de după incident, către prieteni, prin intermediul rețelei sociale Facebook.

„Am trecut pe lângă moarte, la cinci minute de ea. Așa mi-au spus medicii și mi-au mai spus că acolo, sus, cineva pe care eu îl ador mă iubește mult! Prețuiți fiecare moment al vieții, pentru că firul între moarte și viață e aproape invizibil. Eu nu am știut că am fost intubată, că au fost două salvări acasă și mai ales că am fost patru ore în comă, menținută doar de aparate în viață. Off, câte aș avea să vă spun. Deocamdată vă spun doar să aveți mare grijă de voi, vă spun că vă iubesc rău și că am mare nevoie de dragostea voastră”, a scris Oana Zăvoranu, sâmbătă, pe Facebook.

Oana Zăvoranu

Mărioara Zăvoranu a confirmat pentru Antena 1 că i-a cumpărat fiicei sale un bilet de avion și o să plece în America pentru a scăpa de crunta depresie cu care se luptă.

„Oana are biletul luat și va pleca în America. Ea nu e în toane bune, dar nu a a ajuns atât de rău încât să își ia viața. Va merge acolo ca să scape de depresie”, a declarat Mărioara Zăvoranu.

Autor: Anca Ionescu