Zăvo nu mai conteneşte cu procesele. Află cu cine se mai războieşte Oana!

De: Cătălina Matei / 14.06.2016, 11:27
Zăvo nu mai conteneşte cu procesele. Află cu cine se mai războieşte Oana!
Oana Zăvoranu nu-şi mai găseşte liniştea. Vedeta se află în război permanent.

Actriţa a câştigat, recent, procesele intentate de Kanal D şi, zilele trecute, a dat în judecată postul de televiziune şi pe Mădălin Ionescu, prezentatorul show-ului „WOWbiz” pentru a obţine daune morale. Scandalul între părţi a izbucnit după moartea Marioarei Zăvoranu, când vedeta s-a considerat „calomniată” şi „linşată mediatic fără precedent”.

Oana Zăvoranu a dat informaţii despre acţiunile în justiţie chiar pe pagina ei de Facebook: „Am început procesele cu postul Kanal D, vreo 10 la număr, procese intentate de mine, de această dată, ca urmare a linşajului mediatic fără precedent în care am fost târâtă de aceştia, în anul 2015, începând cu 17 aprilie, când, urmare a decesului mamei mele, am fost calomniată în ultimul hal”.

Reprezentanţii Kanal D nu au dorit să comenteze acest subiect, potrivit ziarului Ring.

În mesajul adresat fanilor, Oana explică motivele demersului ei: „Nu are sens să enumăr cum am fost numită, e suficient să daţi o căutare pe Google sau pe YouTube… Acum o lună şi ceva, am câştigat trei procese cu aceiaşi indivizi care, tot ei, au avut tupeul să mă dea în judecată că «le-am adus grave prejudicii». E doar începutul curăţeniei pe care am decis să o fac. (…) Cine mai bate câmpii despre Oana Zăvoranu e liber să o facă, pentru că de aceea există instanţe. Avocaţii mei au strâns absolut toate probele şi nimic nu a fost trecut cu vederea. (…) Mi-a trebuit o armată de oameni să aştearnă pe hârtie toate mizeriile ordinarilor şi hienelor care mi-au târât viaţa în noroi de peste cinci ani… Nimic nu se iartă, totul se plăteşte… asta e credinţa mea”.

Pe 9 iunie, Oana Zăvoranu s-a cununat civil cu iubitul ei, Alex Ashraf. La ceremonie au participat doar persoane apropiate, iar momentul nu a fost deloc mediatizat. Evenimentul fericit nu a fost confirmat oficial de actriţă.