Zavoranca isi cumpara casa in Los Angeles!

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 12.08.2011, 09:33
Zavoranca isi cumpara casa in Los Angeles!
Oana Zavoranu vrea sa isi cumpere o casa in Los Angeles si sa faca o petrecere la care sa isi invite prietenii.

Acum ca a incheiat socotelile cu Pepe, dar si cu Tudy, Oana Zavoranu vrea sa plece in SUA.

Zavoranca s-a decis cum va cheltui banii obtinuti din vanzarea apartamentului din Bucuresti in care a copilarit: isi va cumpara o casa in Los Angeles si va face o petrecere la care isi va invita prietenii.

Oana Zavoranu

Oana Zavoranu

Desi cere 850.000 de euro pe casa pe care o vinde, Oana Zavoranu are deja patru clienti, asa ca s-a si decis ce va face cu banii.

„Mai intai, o sa dau o mega petrecere, cu lume buna. Apoi, imi iau un apartament in Primaverii si altul in America. Intr-o zona buna din Los Angeles, gasesc apartament cu 300.000 de dolari. La sfarsitul acestei luni, voi pleca in America sa vad niste case. De asemenea, am in program si o intalnire cu regizorul din „Saw 4″ si cu patru agenti. Pana atunci, ma voi vedea chiar in Romania cu regizorul Mike Davis”, a spus Oana pentru Libertatea.

Aceasta nu se viseaza doar actrita, ci si dansatoare.

„Anul trecut cand eram intr-o discoteca de fite din Los Angeles si dansam asa cum stiu eu, am fost remarcata de o gasca de negri care au venit la mine si m-au intrebat unde am invatat sa dansez asa de bine. Printre ei se afla si Rick unul dintre dansatorii lui Michael Jackson din ultimul turneu al lui, intitulat „This is It”. I-am spus ca nu am luat nici o ora de dans in viata mea , a fost foarte surprins de talentul meu si mi-a propus sa ma alatur trupei. Unul dintre motivele pentru care plec in L.A., in august, este de a ma reintalni cu ei si de a vedea cum putem colabora”, a declarat Oana Zavoranu.