Zdob şi Zdub a a ajuns în garaj

De: Mioara Tronaru / 23.06.2013, 15:00
Zdob şi Zdub a a ajuns în garaj
Formaţia Zdob şi Zdub a susţinut miercuri seara un concert de zile mari în Garajul Europa FM, show la care au asistat sute de fani ai artiştilor.

“A fost o atmosferă deosebită! Dat fiind faptul că era prima noastră experienţă în Garajul Europa FM nu prea aveam idee cum e, nu ştiam că vom cânta chiar într-un garaj. Ne-am simţit ca la începuturile trupei, publicul a fost minunat, toţi erau relaxaţi, a fost ca la o petrecere între prieteni. În plus, deşi evenimentul a fost transmis live, noi nu am simţit prezenţa camerelor, am cântat şi ne-am bucurat de atmosferă, sper că şi cei de acasă au simţit asta!”, a spus Valeriu Mazilu, trompetistul trupei.

Îndrăgiţii artişti moldoveni au cântat timp de mai bine de o oră atât piese de pe noul lor album, “Basta Mafia”, cât şi alte hituri ale formaţiei.

Albumul “Basta Mafia”, lansat în România împreună cu MediaPro Music, conţine 13 piese, printre care Moldovenii s-au născut, Dunărea, Lângă Codrii de Aramă, Om cu Inima de Lemn, So Lucky şi două bonus tracks.

Artiştii au lucrat timp de aproape doi ani la acest nou album care marchează majoratul formaţiei, adică 18 ani de activitate. Albumul a fost realizat în condiţii de excepţie, fiind înregistrat atât în Chişinău, la  Cuibul Studio, dar şi în Germania, la Headroomstudio Berlin, în colaborare cu producătorul german Marc Elsner.