Zdob şi Zdub: Basta Mafia

De: Mioara Tronaru / 06.03.2013, 10:56
Zdob şi Zdub: Basta Mafia
"Basta Mafia", al nouălea album al trupei, va fi lansat prin MediaPro Music şi va conţine 13 piese şi două bonus track-uri energice, pline de folclor şi voie bună, în dulcele stil cu care ne-au obişnuit moldovenii în ultimii 18 ani de activitate. Cu acest prilej, trupa a pornit deja şi într-un turneu prin toată ţara, turneu ce include 18 oraşe.

Cel mai recent single extras de pe „Basta Mafia” a fost lansat în România în luna ianuarie a acestui an şi se intitulează „Moldovenii s-au născut”. „Piesa este dedicată tuturor moldovenilor care locuiesc la ei acasă, dar şi celor care sunt departe de ea”, declară trupa. Biletele pentru concertul de lansare Zdob şi Zdub, ce va avea loc vineri, 12 aprilie pe scena Hard Rock Cafe, Bucureşti, pot fi găsite la preţurile de 50 de lei cu loc în picioare şi 70 de lei cu loc la masă pe www.iabilet.ro şi www.metalhead.ro/bilete/ precum şi la Hard Rock Cafe (începând cu data de 8 martie)

Zdob şi Zdub a cântat în deschiderea multor trupe cu renume mondial, cum ar fi: Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, Garbage, Fun Lovin’ Criminals şi Linkin Park.