Zdob și Zdub, concert cu 2.000 de fani la Arenele Romane!

De: Dragos Tanase / 02.04.2015, 16:00
Zdob și Zdub, concert cu 2.000 de fani la Arenele Romane!
Îndrăgita formație Zdob și Zdub a susținut vinerea trecută un super concert la București! Cortul de la Arenele Romane a fost neîncăpător pentru cei peste 2000 de fani care au venit să-i asculte live pe cei șase moldoveni, la spectacolul organizat în cadrul ediției a VIII-a a Festivalului "Zilele Basarabiei".

„Concertul a fost minunat! Arenele Romane sunt o alegere perfectă pentru evenimente de acest gen. Cortul era full, mai mult de două mii de oameni. Deși am petrecut toată noaptea pe drum, iar ziua am fost la câteva emisiuni pentru a prezența videoclipul ‘Om cu inimă de lemn”, când am văzut mulțimea, oboseala a dispărut îndată! Am cântat atât piese noi, cât și vechi, devenite deja cunoscute publicului. La piesa ‘Om cu inima de lemn”, întreaga sală cânta împreună cu noi – senzație de nedescris! Mulțumim mult tuturor!”, a spus Roman Iagupov, solistul trupei.

Cei prezenți la concert au putut asculta mai multe piese ale celebrei formații, printre care „Primăvara”, „Bună dimineața”, „Moldovenii s-au născut”, „Hardcore moldovenesc”, dar și melodii mai noi, precum „La o margine” sau „Trakus”.

Zdob și Zdub este o formație etno-rock din Republica Moldova, ce combină diferite stiluri muzicale, promovând folclorul românesc autentic. Formația a obținut locul 6 la concursul Eurovision și au cântat pe aceeași scenă cu mari artiști și trupe precum Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers, Linkin Park etc. Din 1994 și până în prezent, Zdob și Zdub a susținut concerte în peste 20 de țări europene.

Foto by Denis Jardan