Zdob și Zdub concertează la Festivalul Shine 2015

De: Carmen Ulian / 30.03.2015, 10:00
Zdob și Zdub concertează la Festivalul Shine 2015
Trupa Zdob și Zdub va concerta la cea de-a doua ediție a Festivalului Shine, care se va desfășura pe 4 și 5 iulie, la Arenele Romane din București.

Trupa Zdob și Zdub va susține anul acesta o serie de concerte aniversare, intitulate „Zdob și Zdub – 20 de ani”, informează un comunicat.

Înființată în urmă cu 20 de ani, trupa Zdob și Zdub a lansat nouă albume și a susținut mii de concerte în țară și în străinătate, alături de nume mari ale scenei internaționale, precum Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage.

Cel mai recent album al formației, „Basta Mafia”, lansat oficial în 2013, este rodul unei munci de aproape doi ani.

De asemenea, organizatorii anunță că membrii trupei The Orb nu vor mai concerta la Festivalul Shine, însă aceștia vor veni în România în toamnă. Trupa a fost nevoită să își amâne concertele din Europa, întrucât susține un turneu în Japonia.

Alte trupe confirmate pentru a participa la Festivalul Shine sunt Coma, Grimus, Șuie Paparude, Roadkill Soda și Toulouse Lautrec, multe altele urmând a fi anunțate, informează organizatorii.

Abonamentele pentru festivalul Shine sunt disponibile online, pe www.iabilet.rowww.myticket.ro șiwww.eventim.ro, precum și în rețelele iaBilet, Myticket și Eventim, la următoarele prețuri: 39 de lei (acces general) și 54 de lei (golden circle) – până pe 2 aprilie, 44 de lei (acces general) și 59 de lei (golden circle) – până pe 4 iulie, 50 de lei (acces general) și 70 de lei (golden circle) – în ziua concertului și la intrare, în limita locurilor disponibile.