Zdob şi Zdub lansează single nou

Apropo.ro / 30.07.2013, 08:00
Zdob şi Zdub lansează single nou
Începutul de săptămână vine cu veşti bune pentru iubitorii de muzică rock! Formaţia Zdob şi Zdub lansează un nou single: “Trece vremea omului”.

Noua lansare reprezintă cel de-al doilea single promovat de pe albumul “Basta Mafia”. Cei sase artisti moldoveni au pregatit pentru acest single si un videoclip pe care il prezinta publicului odata cu lansarea piesei.

„Pentru noi, > reprezinta piesa de pe albumul > pe care am reusit cel mai bine sa imbinam rockul cu muzica folk, iar meritul acestui lucru il are cimpoiul la care canta Valerica. In plus, are si un text ce reda eterna fuga, irreparabile tempus, memento mori, intr-o maniera simpla, pe intelesul tuturor. Videoclipul are ceva special, reda energia, toate emotiile si entuziasmul primului concert din Turneul European Zdob si Zdub 2012, după lungi repetitii cu trainerul nostru de atunci, Kader Kesek. E un live pe cinste ce a avut loc in legendarul club din Budapesta, A38. Noi cantam de mult timp piesa in concerte, publicul o indrageste, speram si videoclipul sa fie pe placul vostru.”, au spus Mihai Gincu şi Roman Iagupov.