Zdob și Zdub – „Moldovenii s-au născut”, videoclip nou

Apropo.ro / 23.01.2013, 14:00
Zdob și Zdub -
Formația Zdob și Zdub va lansa o nouă piesă, "Moldovenii s-au născut".Piesa are deja un videoclip.

Formația Zdob și Zdub va lansa o nouă piesă, „Moldovenii s-au născut” – pentru care a filmat și un videoclip, în stilul care deja i-a consacrat pe cei șase artiști -, iar single-ul va fi lansat oficial în România pe 25 ianuarie, în emisiunea „Happy Hour”, difuzată pe Pro TV.

Single-ul „Moldovenii s-au născut” este inclus pe cel mai nou material discografic al trupei, al șaptelea din cariera ei muzicală, numit „Basta Mafia”. Albumul conține 13 piese, printre care „Trece Vremea Omului”, „Nistru”, „Good Bye”, „F-S-S-O” și „The Holy Fuel”, dar și două bonus tracks.

Pe lângă o piesă, un videoclip și un album nou, formația Zdob și Zdub are încă un motiv de bucurie: își serbează anul acesta majoratul. Mai exact, trupa împlinește 18 ani de activitate. Cu acest prilej, băieții vor porni într-un turneu național, care va cuprinde 18 orașe din România. Concertul care va deschide marele turneu va avea loc pe 26 ianuarie, la Constanța, în clubul Doors.

Piesa s-a născut în împrejurări destul de comune, seara, acasă, pe canapea. De plictiseală, cred, am scos chitara acustică rămasă doar cu trei strune și am alcătuit o secvență. L-am sunat imediat pe Roman și i-am interpretat la telefon motivul. Ritmul de la începutul piesei este unul energic, deosebit de dinamic. Abia la sfârșit am adăugat tarantella, se potrivea perfect ritmului de la început și bineînțeles textului„, a spus Mihai Gîncu.

Citește mai multe detalii despre noul videoclip Zdob și Zdub, pe Mediafax.ro