Ze Kalanga da batai de cap

Apropo.ro / 27.07.2007, 15:01
Ze Kalanga da batai de cap
Angolezul Ze Kalanga continua sa dea batai de cap clubului Dinamo. Se pare ca Federatia Angoleza de Fotbal solicita certificatul international al mijlocasului dinamovist, considerand ca acordul dintre gruparea Petro Atletico din Luanda si Dinamo Bucuresi nu este valid, deoarece nu are

Angolezul Ze Kalanga continua sa dea batai de cap clubului Dinamo. Se pare ca Federatia Angoleza de Fotbal solicita certificatul international al mijlocasului dinamovist, considerand ca acordul dintre gruparea Petro Atletico din Luanda si Dinamo Bucuresi nu este valid, deoarece nu are consimtamantul jucatorului.

Directorul sportiv al lui Dinamo, Constantin Danilescu, a tinut sa lamureasca, din punct de vedere contractual, situatia mijlocasului angolez Ze Kalanga.

„Jucatorul a semnat un contract cu Dinamo pana la 30.06.2010. Repet, este jucatorul lui Dinamo, definitiv, conform contractului semnat cu clubul FC Atletico Petro de Luanda. Alte comentarii venite dinspre Angola sunt de prisos”, a declarat Danilescu pentru site-ul oficial al clubului.

Federatia Angoleza de Fotbal solicita certificatul international al mijlocasului Ze Kalanga, considerand ca acordul dintre gruparea Petro Atletico din Luanda si Dinamo Bucuresi nu este valid, deoarece nu are consimtamantul jucatorului.

Ze Kalanga nu s-a prezentat la pregatirile echipei Dinamo din 19 iunie.

Mirel Mircea