Zeci de animale salbatice au ajuns sa umble libere prin statul Ohio, SUA (Video)

Apropo.ro / 19.10.2011, 12:01
Locuitorii din zona Muskingum, Ohio, au fost sfatuiti de catre autoritati sa isi ia masuri de siguranta in caz ca trebuie sa iasa afara deoarece aproximativ 50 de animale salbatice de la o ferma, au evadat.

Aproximativ 50 de animale salbatice „mature, foarte mari si agresive” (printre care lei, tigri, gorile, lupi, ursi si gheparzi) au evadat dintr-o ferma din Ohio, a carei proprietar, Terry Thompson, a fost gasit mort.

Momentan nu se cunosc cauzele decesului proprietarului insa autoritatile au fost nevoite sa ia masuri speciale de siguranta, inclusiv inchiderea scolilor, pentru a captura animalele salbatice care alearga libere prin tot districtul.

Intr-o conferinta de presa locala, seriful Matt Lutz a declarat ca „principala problema a autoritatilor sunt leii, ursii si gheparzii care nu au mai fost gasiti la ferma”.

Unul dintre ingrijitori a declarat autoritatilor ca Terry Thompson avea animale si in casa, in principal maimute, babuini si gorile, care erau in continuare in casa cand au sosit politistii.

Proprietarul fermei era cunoscut de catre localnici ca un batran nebun, dar cu o colectie impresionanta de arme de asalt, din cauza carora a servit si ceva timp in inchisoare in 2008.