Zendaya și John David Washington ar putea fi cuplul ‘Malcolm & Marie’ de Oscar

De: Loredana Toma / 17.01.2021, 08:00
Zendaya și John David Washington ar putea fi cuplul ‘Malcolm & Marie’ de Oscar

La prima vedere, drama “Malcolm & Marie” ar putea trece drept încă un film turnat în pandemie, dar când în distribuție sunt actorii John David Washington și  Zendaya există multe șanse ca pelicula să fie una de Oscar. Drama, scrisă și regizată de Sam Levinson, nu risipește niciun gram din talentul celor doi actori.

Povestea este un film în film, unul dintre aspectele care, în general, fac deliciul celor din Academia americană și al publicului. Este povestea lui Malcolm, regizor, și a iubitei sale, Marie, care, în seara premierei celui mai recent film al lui, discută aspectele bune și mai puțin bune ale relației lor, în timp ce așteaptă reacțiile criticilor. Filmul va avea lansarea pe 5 februarie, pe platforma Netflix.

Zendaya și John David Washington ar putea bate recorduri, în paralel

Zendaya este una dintre actrițele de succes care, încet și sigur, și-a creat un renume prin filme precum “Spider-Man: Homecoming” și seria “Euphoria”, pentru care a devenit cea de-a doua femeie de culoare care a câștigat premiul Emmy pentru rol principal într-un serial dramă.

Dacă o altă producție Netflix, “Ma Rainey’s Black Bottom”, va fi nominalizată alături de drama “Malcolm & Marie”, John David, alături de Denzel Washington, vor forma prima pereche de producători tată-fiu din istorie care să fie nominalizată la Oscar pentru cel mai bun film, potrivit Variety.

Dacă Zendaya va fi nominalizată ca producător pentru „cel mai bun film”, ea va fi cea de-a treia femeie de culoare selectată după Oprah Winfrey (“Selma”, 2014) și Kimberly Steward (“Manchester by the Sea”, 2016).

CITEȘTE ȘI: Box office-ul nord-american în 2020, la cel mai scăzut nivel din ultimii 40 de ani

FOTO: Profimedia Images